Що бе? Интересно е да се знае. Може да не са били монтирани правилно при мен. Нещо под напрежение да са били стегнати... знам ли ги талянците какво са правили....
Известие
Collapse
No announcement yet.
Пружини EIBACH се трошат от няма и нищо!
Collapse
X
-
-
Абе сега се сещам още едно нещо, което съм го виждал на едно "венто" - като го вдигнахме на крик, пружината се местеше съвсем свободно около амортисьора - пича беше сложил пружини, които скъсяват примерно с 60мм на стандартен амортисьор и като се разгънеше докрай амортисьора пружинката му ставаше къса... дали не е и при теб такъв случая...?
Доколкото имам спомен какво съм чел, максималната разлика, която може да се толерира при сток амортисьори е -20мм на пружините, а ако твоите са примерно -30мм от стандартни и амртите са сток, вече имаш драмата, която ти описах...
Comment
-
Ти ме взе за салата май. Пружината е -30 мм, но е счупена на двеВсе едно от тези -30 са махнати още поне 20. Демек 1 навивка все едно я няма понеже сега лягат една навивка върху друга точно по средата на пружината където по принцип като е здрава има поне 20 мм разтояние.
Бате не се сещай такива нещаЩом съм казал, че е счупена значи е счупена
Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine
Comment
-
Имах предвид, че от описаното в горния ми пост, пружината може да се извърти и да застане в неправилната позиция, което да доведе до неправилно/неравномерно натоварване и да последва счупването и... Не съм те взел за никаква салата, ма реших, че е излишно да описвам следствието на това за което говорех...
Comment
Comment